Reservér bord Take Away Gavekort

Kødet

Vi tilbyder tre kvaliteter kød.

Butcher's udvalgte kød fra hele verden - høj kvalitet til prisen. Dansk Kvalitetsokse - vores næstbedste kvalitet. Amerikansk Okse fra Greater Omaha - vores allerbedste kvalitet. 

 

Butcher's udvalgte kød fra hele verden

Vores udvalgte kød fra hele verden er god kvalitetsokse til prisen.


Dansk krogmodnet oksekød

Vores danske oksekød er udvalgt af husets egen slagter. Kødet er fra unge dyr, som nøje
bliver udvalgte af vores slagter efter særlige kriterier, som for eksempel form, fedme og farve.
Sammensat giver dette en meget høj spisekvalitet.

 

Amerikansk okse 

Fra Greater Omaha Nebraska USA - vores bedste kvalitet. Greater Omaha ligger i Nebraska, som er en del af det, man kalder Majsbæltet i USA. De leverer det bedste oksekød, som det amerikanske marked kan byde på. Gennem mange år har Greater Omaha brugt kræfter på at udvælge de bedste kvægavlere og i tæt kontakt med avlerne sammensættes bl.a. foderet til kvæget. Og her er det naturligvis majs, der primært bruges i foderblandingen. Der er fokus på kvalitet og håndværk i hele processen, fra det bedste foder til slagtning uden at stresse dyrene. Kødet håndteres på et højteknologisk anlæg. Alle disse faktorer gør at kødet har en sublim ensartet smag og meget stor mørhed. 

Some description

 WAGYU

Jacks Creek har siden 1991 været blandt de allerførste til at producere wagyu i Australien. Netop det, gør at de har den bedste kvalitet. Det er avlsarbejdet, der er særligt vigtig ved wagyu produktion. Man krydsede Australsk black Angus, med det Japanske Tajima kvæg. Resultatet er en helt unik velmarmoreret bøf. Jacks Creek er familieejet, og det skinner igennem på alt, hvad de gør. Alt følges fra jord til bord, og JC stemplet er garanti for topkvalitet - hver gang.

Some description

 

Ribeye

Meget smagsfuldt stykke kød på grund af den kraftige fedtmarmorering. En Rib Eye kan kendes på fedtøjet i kødet - derfra også navnet Rib Eye.

Some description
Oksefilét

Vores oksefilet er med lækker fedtkant som fremhæver smagen, prøv feks vores New York Strib fra Greater Omaha USA.

Some description
Oksemørbrad

Oksemørbrad er et stykke super mørt kød. Mørbraden er det stykke kød der har den mindste fedtmarmorering.

Reservér bord

Menu Værsgo' - lad mundvandet få frit løb til frokost og aften Kødet Oksekød i de bedste kvaliteter - se vores udskæringer her Take Away Kvalitets Take Away til dig, når du hellere vil spise hjemme Combipakker Kombinér underholdning med et godt måltid hos Butcher